Monfragüe

Monfragüe

Salto del Corzo: wordt beschouwd als de natuurlijke ingang van de rivier de Taag naar het Nationaal Park. Het is een van de rotsachtige kliffen die zijn gekozen om te nestelen door vale gieren en andere soorten.

De Umbría-gebieden: de Umbría-gebieden van het park zijn geclassificeerd als een reservaat, vanwege hun hoge mate van instandhouding en omdat ze de hoogste concentratie zwarte giernesten bevatten, evenals andere beschermde soorten zoals keizerarend, steenarend of zwarte ooievaar.

Pico de Miravete: het is de hoogste top van de bergen die door het gebied van het park lopen maar buiten de grenzen ligt, in de oostelijke zone,Arroyo de la Vid: machtige stroom die geografisch de bergen begrenst die door de zuidelijke zone lopen van het park.

Schaduwgebieden: de schaduwrijke gebieden van het park zijn geclassificeerd als een reservaat vanwege hun hoge beschermingsgraad en omdat ze de hoogste concentratie nesten van zwarte gieren en andere beschermde soorten herbergen, zoals de keizerarend, steenarend of zwarte ooievaar.

Boquerón de Valero: rotsformaties van kwartsiet met een van de grootste kolonies vale gieren.

Pico de Miravete: dit is de hoogste top van de bergketen die door het parkgebied loopt, maar ligt buiten de parkgrenzen, in de oostelijke zone.

Salto del Corzo: de natuurlijke ingang van de rivier de Taag in het Nationaal Park . Het is een van de rotsachtige ontsluitingen begunstigd door vale gieren en andere soorten om te nestelen.

Arroyo de la Vid: beek die geografisch de bergen afbakent die de zuidelijke zone van het park doorkruisen.

Veel voorkomende vogelsoorten

(scan de QR-code met je mobiele telefoon)

Vale gier Zwarte gier

Reacties zijn gesloten.
Vale gier
Gyps fulvus, Griffon Vulture


Scan de QR-code met je mobiele telefoon voor meer informatie

Sluiten
VDF
Powered by
Zwarte gier
Coragyps atratus, Black Vulture
Zwarte gier
Zwarte gier

Primary Content – Primary Content Goes Here.

No, thank you. I do not want.
100% secure your website.
Powered by